Tuinaanleg- en onderhoud van A tot Z bij De Witte Andy in Aalst

Net zoals dakisolatie of goede funderingswerken is de aanleg en het onderhoud van uw tuin cruciaal. Precisie en vakwerk moeten hand in hand gaan, twee elementen waar De Witte Andy voor staat. Van hagen tot waterpartijen en periodiek onderhoud, u kunt voor volledige tuinaanleg in Aalst bij ons terecht.

Plan op maat

Zowel mét als zonder plan kunnen we - eventueel in verschillende fases - uw droomtuin realiseren. In alle gevallen wordt een bezoek ter plaatse gebracht. Daarbij worden uw ideeën en wensen op papier gezet en wordt een plan uitgetekend en een prijsofferte opgesteld.

Beplanting/verlichting

Levende planten werken tijdens de zomer en de winter ontstressend en verschaffen privacy en intimiteit in uw tuin. Met een doordachte plantenkeuze en een functionele inplanting kan het onderhoud tot een minimum worden beperkt. Dit geldt ook voor paadjes, vijvers, verlichting of anderen elementen die uw tuin een persoonlijke toets geven.

Onderhoud

Wie over een tuin beschikt, weet dat er altijd werk ligt te wachten. De sleutel voor een blijvend succes is dat u uw tuin constant de nodige aandacht biedt. Zo kan u opteren voor een wekelijks, maandelijk of éénjaarlijks tuinonderhoud. Van het traditionele onderhoud tot de typische seizoenstuinwerken.

Contact

Voor tuinaanleg- en onderhoud zijn we uw betrouwbare partner in Aalst voor een prachtige tuin die in elk seizoen van het jaar helemaal tot uiting komt. Bel voor een plan en bijhorende offerte.

De Witte Andy
Clikc+