Bomen kappen, vellen en snoeien in Aalst door De Witte Andy

In de regio van Aalst zijn we gespecialiseerd in het kappen, vellen en snoeienvan bomen in Aalst. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen.

Echt vakmanschap

Gevaarlijk omgewaaide zieke bomen snoeien of vellen we met de nodige expertise zodat het risico op beschadiging van de omliggende gebouwen of planten minimaal is. Ook hoge bomen in kleine tuintjes vormen geen enkel probleem. Alle bomen kunnen veilig en zonder ongelukken verwijderd worden uit uw tuin.

Hoge bomen

Voor hoge bomen hebben we een hoogtewerker en/of gespecialiseerde mensen tot onze beschikking. Moeilijk bereikbare, gevaarlijk hangende of hoge bomen zijn geen probleem. Door het groot arsenaal aan materiaal dat we tot onze beschikking hebben, is het mogelijk om de bomen van stronk tot top te verwijderen.

Contact

Met gespecialiseerde klimmers, het juiste materiaal en de nodige ervaring, rooien of snoeien we uw bomen op een veilige en efficiënte manier. Dit zal u veel tijd besparen en u hoeft zich geen zorgen te maken om eventuele ongevallen.

De Witte Andy
Clikc+