Aanleg van uw oprit- en terras in Aalst door De Witte Andy

Naast een pergola, poolhouse of andere relaxatieruimte rond uw woning, mag u ook uw terras en oprit niet uit het oog verliezen. Een goed uitgevoerde plaatsing en deftig onderhoud zorgt eveneens voor frisheid. Bij De Witte Andy zorgen we voor de aanleg van uw oprit in Aalst.

Wanneer u even de tijd neemt om opritten en terrassen grondig te bekijken, ziet u bij de iets oudere terrassen vaak hetzelfde probleem terugkeren: verzakkingen. Een slechte aanleg is vaak de oorzaak, in combinatie met jarenlange stilstand qua onderhoud.

20 jaar ervaring

Een goede fundering en dito waterhuishouding zijn de basis van een kwaliteitsvolle bestrating. Of het nu gaat om arduintegels, klinkers of een grindbestrating: het zijn niet alleen de gekozen materialen maar ook de functionaliteit en de omgevingsfactoren die meebepalen wat de correcte aanpak is. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we u volgens elk budget no-nonsense oplossingen voorstellen.

De volgende materialen zijn mogelijk

  • Beton/kleiklinkers
  • Kasseien
  • Natuursteen
  • Natuurgrind
  • Hout

Contact

Naast aanleg en onderhoud voeren we ook renovatiewerken uit. Oude terrassen of opritten worden opgebroken, waarna de aanleg van een nieuwe constructie begint. Voor elke situatie kan u ons inschakelen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

De Witte Andy
Clikc+